Iranjb.ir

با این ترفند دیگر گوگل نمی تواند جاسوسی شما را بکند+ آموزش - پایگاه خبری شاخص
کد خبر: 73332
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۵:۳۴
شاخص : اگر از آن دسته کاربرانی هستید که اعتماد لازم را به گوگل و سیستم عامل اندروید ندارید این گزارش را تا انتها دنبال کنید.
JamNewsImage09452078

به گزارش پایگاه شاخص ، چندی پیش خبر ذخیره رمز عبور شبکه‌های Wi-Fi توسط گوگل اعلام شد. طبق این خبر کاربرانی که از دستگاه‌های دارای سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند در صورتی که به یک شبکه بیسیم دارای رمز عبور متصل شوند، رمز عبور این شبکه‌ بی‌سیم به سرورهای گوگل ارسال شده و ذخیره می‌شود.

گوگل نیز در این رابطه پاسخ داده است که این قابلیت برای زمانی می‌باشد که کاربر دستگاه اندرویدی خود را تعویض می‌کند و شخص با استفاده از حساب کاربری گوگل خود می‌تواند بعضی از تنظیمات قبلی را بازیابی کند بدون این‌که نیازی به انجام دوباره تنظیمات داشته باشد.

اما شاید شما نیز مانند بسیاری از کاربران دستگاه‌های اندرویدی، اعتماد لازم را نسبت به شرکت گوگل و سیستم‌عامل اندروید در زمینه حفظ حریم خصوصی‌تان نداشته باشید و تمایل دارید قابلیت ذخیره شدن و ارسال کلمه عبور Wi-Fi به سرورهای گوگل را غیرفعال کنید. در این گزارش به آموزش چگونگی این کار پرداختیم. راه‌حل بسیار ساده است  چرا که در واقع گزینه‌ای به طور پیش‌فرض در اندروید فعال است که کافی است غیرفعال شود.

آموزش نحوه انجام این کار:

– در اندروید ۴٫۲ و ۴٫۳ ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید.

– سپس به بخش Back up and reset رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. با این کار پنجره‌ای باز خواهد شد و در آن گفته می‌شود که با غیرفعال کردن این گزینه، دیگر داده‌ها روی سرور گوگل ذخیره نمی‌شود؛ هم‌چنین داده‌هایی که از قبل ذخیره شده‌اند نیز حذف خواهند شد.

– در انتها با لمس دکمه OK پیغام را تایید کنید. مسلما بعد از این کار لازم است که کلمه عبور Wi-Fi خود را تغییر دهید. در اندروید نسخه ۲x ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید. سپس به بخش Privacy رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. البته در توضیحات این گزینه ذکر نشده است که این گزینه شامل ذخیره رمز عبور Wi-Fi نیز می‌شود.

– دقت کنید با انجام این کار به طور کلی دیگر تنظیمات دستگاه بر روی حساب کاربری شما در گوگل ذخیره نخواهد شد و اطلاعاتی که تاکنون ذخیره شده نیز حذف خواهد شد. در نتیجه از غیرفعال کردن آن اطمینان حاصل کنید .

منبع : باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/۱۴۰۴/د

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

آخرین اخبار