شاخص : مدیرکل آموزش و پرورش قزوین گفت: پدران و مادران الگوی واقعی کودکان در استفاده از فضای مجازی هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی شاخص، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین صبح امروز در همایش استانی پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد:در حال حاضر جامعه با پدیده همنشینی افتراقی و مجازی مواجه است که آثار مخربی بر افراد برجای میگذارد.
وی افزود: این همنشینی افتراقی سبب ایجاد موج یادگیری و رفتار اجتماعی میشود؛ با ظهور فضای مجازی کودکان در خانواده فقط حضور فیزیکی دارند ولی شخصیت و افکار آن با فرهنگ ناآشنا رشد پیدا میکند.
قاسمی با بیان اینکه بازیهای قدیمی در واقع روشی برای آموزش مهارتهای زندگی به کودکان محسوب میشد، گفت: امروزه بازیهای دیجیتالی که هیچگونه دستاوردی برای کودکان ندارد جای آن را گرفته است.
وی اضافه کرد: بزرگترین آسیب فضای مجازی از بین بردن اعتماد به نفس کودکان و همچنین عدم تعامل و ارتباط با افراد همسن آنها خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین تصریح کرد: خانوادهها، مدیران و معلمان باید برای مقابله آسیبهای فضای مجازی توانمند شوند.
قاسمی با اشاره به این موضوع که ۱۳۶هزار دانش آموز کشور در معرض اعتیاد قرار دارند، گفت:طبق پژوهشهای صورت گرفته کودکان بیشترین الگوپذیری در استفاده از فضای مجازی را از والدین دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین بیان کرد: آموزش فرصتی گرانبهاست و آموزش و پرورش موظف به تربیت دانش آموزانی متدین، متشخص و متفکر است.
وی در پایان بیان کرد: آموزش وپرورش آیینه تمام نمای کشور است و اگر اساس کار آن تربیت و آموزش نباشد باعث افزایش گسست نسلی و یک خطر جدی برای کشور میشود.
انتهای پیام /